Wednesday, February 25, 2015

Aku Kembali ke Gelanggang


Aaaacummmm !!!! Banyak betul habuk kat sangsperma ni. Debu tambah sampah tambah sarang labah-labah memenuhi setuap ruang. 

Hari ni baru bersih sikit sangsperma.com dari habuk dan kotoran-kotoran yang melekat dan cerita pertama kawan adalah raket yang lama tergantung telah diasap kemenyankan semula untuk turun beraksi. 

Sememangnya sudah lama aku tidak beraksi di gelanggang badminton. Seingat aku last aku main masa isteri aku sudah mula mengandungkan sang Afi Darwisy. Selepas itu aku tidak pernah turun sehinggalah awal tahun ini aku kembali. Terima kasih lah kepada Azmaidi kerana ajak aku bermain bersama rakan-rakan fotografer yang lain. Dan kini aku mengajak kembali sang isteri untuk bermain tetapi pada hari Selasa bersama-sama rakan-rakan sepejabat dia. Alhamdulillah ada kembali aktiviti bersama keluarga. Ohhh tidak ketinggalan juga sang kecik Afi Darwisy turut bersama -sama turun bermain walaupun gaya seperti seorang pemain tenis. 

Nasib baik kedua-dua raket ku masih kuat tetapi baru-baru ini kawan berpeluang memiliki raket yang berharga RM800. Ehhh bukan kawan keluarkan duit RM800, tetapi hanya RM300 sahaja kerana kedai tu bagi promosi raket L-ning. Ada 3 batang sahaja aku memandang sang isteri dan sang isteri hanya tersenyum. Dengan senyuman sang isteri tersebut aku terus mengatakan ya kepada raket tersebut.


No comments:

Post a Comment

Kisah Keletihan

K adang-kadang terasa letih yang amat sangat. Keletihan yang hadir membuatkan minda terus menerus memikir bagaikan tiada tanda noktah. Serin...