Saturday, September 13, 2014

Mood ON

Semenjak dua menjak ni aku bersemangat jer nak mengambil gambar kahwin. Mungkin disebabkan nak mengumpul duit kot. Tapi masalahnya bila nak edit. Bercinta rasanya nak edit beratus ratus beribu ribu gambar yang dah di ambil. Walau apa pun tanggungjawab aku sebagai pengarah Dhedaun Picture kena diteruskan. 

Kini Dhedaun Picture dah menjangkau 5 tahun selepas dipenjenamaan semula daripada bayualamfotodesign. Kini aku perlu dan mesti cari kedai sebagai platform untuk Dhedaun Picture semakin gah di alam jurugambar perkahwinan. 


No comments:

Post a Comment

Gadis Bertudung Singkat

Setiap hari semasa waktu rehat tempat aku menjamu selera tidak lain dan tidak bukan di bawah pokok beringin yang sentiasa ditemani oleh...